PDA

View Full Version : Where has the personal picture thread gone?



D-Tox
03-08-2004, 02:36 AM
Where has the thread gone where members were postin their pics? It had pics of spoonz, BaDDesTchiCK, Baby Phat, Jetski, Irvin, Kain.

Can someone please tell me? can someone post the link to it in this thread please.

Dermo
03-08-2004, 04:03 AM
just look for it simple.

Kain
03-08-2004, 09:41 AM
The forum got problems with the prefixes of the database, so it was automatically deleted. Just open a new thread

D-Tox
03-08-2004, 04:02 PM
thats fuckin bullshit. there was pictures of friends of mine that dont even come on here nomore

thei_chi
03-09-2004, 03:27 AM
n way do threads need 2 be deleted???
it`s not like there`s 2 many of them....

Rolfsma
03-09-2004, 02:56 PM
Kain is saying he couldn't help it, they were deleted automaticly. So don't blame him.

thei_chi
03-09-2004, 03:10 PM
ok, ok...
i take it back, but i don`t get it.....

Kain
03-10-2004, 12:41 PM
thanks rolfsma. When somebody uploads a pic with the same name that always exists in the database, the software have to change the name for it. But i don't know why, but it doesn't changed the name, so the thread couldnd't be loaded. When the software recognizes somewhere broken threads it delete them automatically (to save other pics, cause the first one who tries to enter the thread makes a new error in the pic that was postet after the error pic. So its not my fault

thei_chi
03-10-2004, 01:30 PM
aye...i apoligize..

Dermo
03-10-2004, 01:42 PM
that sounds preety fucked Kain.

Ghettopolist®
04-07-2004, 11:41 AM
Originally posted by Kain
thanks rolfsma. When somebody uploads a pic with the same name that always exists in the database, the software have to change the name for it. But i don't know why, but it doesn't changed the name, so the thread couldnd't be loaded. When the software recognizes somewhere broken threads it delete them automatically (to save other pics, cause the first one who tries to enter the thread makes a new error in the pic that was postet after the error pic. So its not my fault

.....must be some shit script then, an smod or admin still should be able to restore it, can't have gone completely unless u fucked up